Șapte experți de top în banking, business și marketing vor oferi consultanță personalizată și gratuită pentru zeci de tineri antreprenori, la Romanian Creative Week

Publicat:

Distribuie articolul:

Programul de mentorat pentru tinerii antreprenori, unul dintre cele mai așteptate momente ale ediției a patra a Romanian Creative Week (RCW), aduce anul acesta la Iași șapte dintre cei mai importanți experți în banking, business, financiar, juridic, digital marketing și branding din țară.

Timp de o zi, în 22 mai 2024, zeci de antreprenori aflați la început de drum vor primi consultanță personalizată pentru dezvoltarea afacerilor lor, în cadrul programului de mentorat UniCredit Lab, găzduit de RCW. Investitori care au construit, de la zero, business-uri de succes în România, specialiști în domenii-cheie de afaceri, cu experiență profesională impresionantă, vor lucra, în format unu la unu, cu tinerii antreprenori înscriși în workshop-ul de la Iași.


Încă de la cea de-a doua ediție, din 2022, RCW, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative la nivelul Uniunii Europene, și partenerul UniCredit Bank au venit în sprijinul antreprenorilor debutanți, prin organizarea unor ateliere gratuite de educație financiară și antreprenorială. Astfel, câteva sute de tineri au reușit să își construiască sau să își dezvolte propriile business-uri.   

„Sprijinirea antreprenorilor, fie că au în minte doar o idee de afaceri, fie că au pășit deja în lumea business-ului, reprezintă o parte integrantă a filozofiei UniCredit Bank de dezvoltare a comunităților creative. Laboratorul de Speed Mentoring pe care îl organizăm anul acesta la Iași, în cadrul Romanian Creative Week, este un program intens de educație financiară și antreprenorială. Din experiența ultimelor ediții, am văzut că interesul pentru acest tip de training este foarte crescut, lucru care ne bucură și ne motivează, în același timp, să ne implicăm tot mai mult în construirea unui mediu de afaceri sănătos în România”, a declarat Anca Ungureanu, director Identitate&Comunicare la UniCredit Bank.


Mentorii din acest an, din cadrul UniCredit Lab/Speed Mentoring for Wannabe Entrepreneurs, sunt:

Antoaneta Curteanu, cu o experiență de peste 25 de ani în sistemul bancar. Din noiembrie 2019, este Membru al Directoratului și Vicepreședinte Executiv al diviziei Retail UniCredit Bank.

Anca Ungureanu, Director Identitate&Comunicare în cadrul UniCredit Bank, cu o experiență în marketing și comunicare de peste 20 de ani. În prezent, coordonează comunicarea internă și externă a băncii, retail și corporate marketing, brand management, precum și implicarea în proiectele de comunitate și responsabilitate socială corporativă.

Carmen Iablonschi, Sales Trainer în cadrul UniCredit Bank începând cu anul 2010. În 2022, a susținut în cadrul Romanian Creative Week primul workshop de educație financiară și antreprenorială, intitulat Becoming an Entrepreneur.

Irina Neacșu, expert contabil și auditor financiar. Conduce, de 20 de ani, compania de contabilitate și audit financiar FIN EXPERT.

Alin Coman, cu peste 10 ani de experiență în stimularea creșterii și gestionarea companiilor din diverse industrii. În prezent, se află la conducerea Sound Masters, distribuitor exclusiv pentru mărci renumite de electronice de consum în România.

Cosmin Nastasă, fondator și CEO al agenției Data Revolt, cu 20 de ani de expertiză care acoperă zona de marketing digital, media online, marketing de performanță, analiză web și publicitate.

Tudor Colțan, antreprenor și managing partner al Benga, Colțan & Asociații, societate de avocați specializată în Business Law, care promovează digitalizarea și îmbinarea Dreptului cu tehnologia.

„Suntem încântați că secțiunea Creative Entrepreneurship a RCW a devenit atât de populară în rândul tinerilor antreprenori, care au un potențial enorm de a schimba în bine comunitățile în care cu toții trăim. Ne bucură mai ales faptul că acești tineri sunt interesați să clădească business-uri cu adevărat inovative, sustenabile și relevante în diverse industrii. Îi mulțumim parneterului nostru, UniCredit Bank, pentru aceste ateliere de antreprenoriat și, cred eu, de bună conduită în business”, a declarat Irina Schrotter, președinta Federației Patronatelor Industriilor Creative, organizatorul RCW, care se va desfășura în capitala Moldovei, în perioada 15-26 mai 2024.

DESPRE UNICREDIT BANK

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

DESPRE ROMANIAN CREATIVE WEEK

Romanian Creative Week este organizat de Federaţia Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), singura federaţie patronală reprezentativă la nivel naţional ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. În 2023, RCW a fost desemnat evenimentul care adună la un loc cel mai mare număr de industrii creative, la nivelul Uniunii Europene, conform Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Parteneri RCW 2024: Primăria Municipiului Iași, IULIUS, Pepsi, UniCredit Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Lancome, Philips, glo, Centric, Vodafone, McDonald’s, Stella Artois, Purcari, BMW APAN Motors Iași, Huawei, Lenor, Epson, Quartz Matrix, Dunhill, Mobexpert, Freudenberg, Wink, Noir, Greentek, Iași Airport, Moxy Hotels, FILIT, Ministerul Culturii, Consiliul Județean Iași, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, Muzeul Național al Literaturii Române Iași, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, UMF „Gr. T. Popa” Iași, Uniunea Artiștilor Plastici din România filiala Iași, Ordinul Arhitecților din România Filiala Iași, 2Hustle, HTRS, Printco, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași.

Partenerii media: ProTv.ro, PRO TV, Digi 24, HotNews, Libertatea, Newsweek România, Agerpres, Unica, Viva!, Avantaje, Elle, Ringier, TVR Iași, Alist Magazine, Ziarul de Iași, PressHub, Investigatoria, Media Quality, ArtHood, The Woman, Urban.ro. 

RCW Friends: Acaju, Beer Zone, Cafeneaua Piața Unirii, Madison, Skin, Nish feat. Nuba, Foom, Nuba Palace. 

Website | Mai multe articole

Media Quality este o publicație generalistă, focusată pe dezvăluiri, interviuri, reportaje, anchete, investigații de presă și știri de interes general, care își propune să pună calitatea înainte de toate.

SUSȚINE PROIECTUL MEDIAQUALITY.RO

JURNALISM INDEPENDENT ȘI DE CALITATE

ASOCIAȚIA PRESĂ PE BUNE: ANCHETE ȘI INVESTIGAȚII

Cont donații: RO19BRDE350SV52123463500 B.R.D. - G.S.G., Cod SWIFT: BRDEROBU

Donează prin paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului MediaQuality.ro

Distribuie articolul:

Redacția
Redacțiahttps://www.mediaquality.ro
Media Quality este o publicație generalistă, focusată pe dezvăluiri, interviuri, reportaje, anchete, investigații de presă și știri de interes general, care își propune să pună calitatea înainte de toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Cele mai noi articole

ANALIZĂ UBB: Anomalia votului în Cluj-Napoca. Ce s-a întâmplat cu Emil Boc

Cercetătorii de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul UBB Cluj-Napoca au realizat o analiză algoritmică a sentimentului exprimat...

Radu Hossu își anunță candidatura la șefia USR: „O grupare mică și cu putere în partid și-a luat partidul pe persoană fizică”

Cunoscutul activist civic, Radu Hossu, iese acum public cu o decizie surprinzătoare: aceea că va candida la conducerea USR, după demisia lui Cătălin Drulă....

Extremismul și alte isme. Intrarea mulțimii în istorie și ieșirea din cheia mitologiei revoluționare. Cum se pune mâna pe putere

Mi-am adus aminte de cartea lui Eric Hoffer - „Adepții fanatici. Reflecții asupra naturii mișcărilor de masă” citită acum ceva ani, publicată de editura...

Garda și votul

„Trăiască Garda! ” -  s-a auzit recent în plenul Parlamentului României. Nu s-a spus în șoaptă, sau în gând, așa cum am putea crede,...

Premieră în turism. Oază de verdeață și relaxare pe plajele din Mamaia 

Mamaia va fi stațiunea în care, „în premieră mondială”, se va construi un parc amplasat direct pe plajă, pe o lungime de aproape 8...

NEWS ALERT George Simion, anchetat pentru instigare la falsificarea semnăturilor pentru candidatura lui Silvestru Șoșoacă la europarlamentare

George Simion, liderul AUR, este vizat de Parchetul General pentru instigare la fasificarea listelor de semnături pentru depunerea candidaturii independente a lui Silvestru Șoșoacă...

Articole asemănătoare

ANALIZĂ UBB: Anomalia votului în Cluj-Napoca. Ce s-a întâmplat cu Emil Boc

Cercetătorii de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul UBB Cluj-Napoca au realizat...

Radu Hossu își anunță candidatura la șefia USR: „O grupare mică și cu putere în partid și-a luat partidul pe persoană fizică”

Cunoscutul activist civic, Radu Hossu, iese acum public cu o decizie surprinzătoare: aceea că va candida la conducerea...

Extremismul și alte isme. Intrarea mulțimii în istorie și ieșirea din cheia mitologiei revoluționare. Cum se pune mâna pe putere

Mi-am adus aminte de cartea lui Eric Hoffer - „Adepții fanatici. Reflecții asupra naturii mișcărilor de masă” citită...