Despre Media Quality

Media Quality este o publicație generalistă, focusată pe dezvăluiri, interviuri, reportaje, anchete, investigații de presă și știri de interes general, care își propune să pună calitatea înainte de toate.

Structurată sub forma unei rețele naționale de presă și fundamentată pe principii sănătoase de colaborare între jurnaliști, Media Quality se vrea a fi este o alternativă la conținutul de tip clickbait și fake news, care predomină astăzi spațiul media din România.

Sprijinim și promovăm calitatea în presă!

CARMEN DUMITRESCU

FONDATOR

Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".

RAMONA URSU

FONDATOR

Jurnalistă, scriitoare, speaker TEDex, cu o vastă experiență juranlistică la „Bulina roşie“ - reporter la ediţia de Moldova, redactor-şef adjunct la Iaşi și coordinator al redacțiile locale ale publicației Adevărul, din șase județe ale Moldovei, teamleader Adevărul Moldova, redactor-şef adjunct la Adevărul de seară, coordonator echipa de corespondenți Adevărul, jurnalist și editorialist la Revista 22, fondator și senior editor la revista Newsweek România, redactor-șef și publisher la publicația Ziare.com, fondatoare SunMedia.ro și MediaQuality.ro. Premiată de Societatea Timișoara Premiul „Oscar Berger”. Absolventă curs de jurnalism oragnizat de Agenția internațională de știri Reuters. A publicat volumele Dosarele Securității. Marian Munteanu și Miron Cozma versus Piața Universității (Editura Integral, 2016), Noaptea, ca hoții! (Humanitas, 2017), Vă vedem! (Humanitas, 2018) și Statul paralel (Humanitas, 2019).

FERI PREDESCU

SENIOR EDITOR

Feri Predescu – un ziarist cu vastă experiență, care, de-a lungul anilor, a parcurs toate genurile de presă, scrisă, radio, televiziune. Este corespondent Europa Fm la Constanța. Jurnalismul rămâne, pentru ea, cea mai frumoasă meserie din lume. O slujește cu entuziasm și pasiune pentru a transmite, de fapt, ceea ce ar trebui să fie cel mai important mesaj al presei: adevărul.

GABRIELA MLADIN

SENIOR EDITOR

Activează în presă din anul 2000. Inițial, a lucrat ca jurnalist de presa scrisă pentru mai multe ziare locale, iar din 2003 a fost corespondent al cotidianului Jurnalul National. Tot din 2003 activează și pentru Antena 1 și Antena 3, iar din 2007 este corespondent Europa FM.

OANA FAZAKAS

HEAD OF MARKETING AND DIRECT SALES

Antreprenoare, juristă și ONG-istă, cu experiență în marketing, vânzări, project management, advocacy, legislație și proceduri legislative. Pe lângă activitatea din Media Quality, merge în școli și vorbește copiilor despre drepurile și obligațiile lor și coordonează și implementează proiecte în Asociația Amprenta de Bine. Consideră că: Ești Liber doar atunci când îți asumi Adevărul!