Termeni și condiții

Aceasta pagina de „Termeni și condiții” explica modul prin care puteti utiliza siteul MediaQuality.ro, operat de SOLEIL MEDIA S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Nr. ord.registru com./an: J22/82/2023, CUI 43848439, sediul in Str. Bradului, Nr. 17, Iași, jud. Iași, cont bancar RO92 INGB 0000 9999 1123 8063, deschis la ING (denumit în continuare „Media Quality”), in calitate de detinator al site-ului www.mediaquality.ro (denumit în continuare „Site-ul”).

In cazul in care nu sunteti de acord cu actualele prevederi din aceasta pagina, va rugam sa nu mai accesati site-ul. Continuând pe site-ul nostru sunteţi responsabili de respectarea acestor termeni şi condiţii. Ne rezervăm dreptul de a schimba termenii şi condiţiile în viitor. Noi funcţionalităţi, opţiuni şi secţiuni vor fi adăugate de către noi respectând termenii şi condiţiile. Versiunea actualizată a Termenilor şi Condiţiilor poate fi vizualizată mereu la această adresă.

Informaţii legale

Conţinutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preţuri, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fără acordul în scris al proprietarului acestui site.

Termenii şi condiţiile prezentate respectă reglementările legislative aflate în vigoare.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către SOLEIL MEDIA S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site, iar cele in scop de marketing vor fi utilizate doar dupa acceptul utilizatorilor.

Datele personale vor putea fi însă transmise autoritatilor în drept să verifice activitati suspecte pe siteul MediaQuality.ro.

Sectiunea de comentarii

Vă recomandăm să nu folosiţi limbaj care discriminează pe bază de religie, naţionalitate, gen, preferinţe sexuale, vârstă, regiune, etnie sau dizabilitate de orice fel. Limbajul plin de ură sau discriminatoriu („hate speech”) este supus unor reguli stricte pe site-ul nostru.

Utilizatorii sunt direct responsabili de securitatea contului lor – user si parola, atunci cand se logheaza. Orice tentativa de a sparge sau ataca un alt cont prin mijloace informatice este strict interzisa. Utilizatorii sunt direct responsabili pentru orice material incarcat de ei (text, foto sau video). Publicatia MediaQuality nu poate fi facuta responsabila pentru materialele utilizatorilor, sub nicio forma si in nicio imprejurare.

De asemenea, orice accesare a unui link din comentarii, adaugat de utilizatori, nu este responsabilitatea siteului MediaQuality, indiferent de natura pagubelor pe care un utilizator a avut-o in urma accesarii.

Drepturi de autor, marcă şi proprietate intelectuală

Dreptul de autor pentru unele informaţii de pe site este deţinut de MediaQuality.ro. Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fără permisiunea anterioară explicită, obținută în scris, a MediaQuality.ro. Conţinutul site-ului, prin tot ce reprezintă el (text, fotografii, grafică, software sau logo), este protejat de legea dreptului de autor. Conţinutul partenerilor noştri este supus aceloraşi reglementări.

MediaQuality.ro poate furniza în materiale legături (link-uri) către alte site-uri de internet. Ne vom preocupa de autenticitatea informaţiilor publicate, dar nu răspundem şi nu suntem pasibili de despăgubiri pentru anumite informaţii publicate pe un alt site web sau pentru declaraţiile unor terţi, citate conform regulilor.

Aceasta pagina a fost actualizata ultima data pe 10.01.2024.