Invitat la o emisiune difuzată pe postul de televiziune Antena 3, Alexandru Rafila a gătit sufleu de broccoli, „rețeta copilăriei sale”.
Rafila își amintește cu durere prin ce a trecut în timpul comunismului, când stătea împreună cu bunicii la cozi pentru pâine fără gluten sau zahăr din curmale dezhidratate.
În copilărie, când era provocat să se joacă lapte gros, Rafila le spunea copiilor că preferă laptele fără grăsimi.
Ciolacu a obținut un certificat care atestă că este un bucătar revoluționar.
Piedone își amintește cu nostalgie de primele feluri de mâncare pe care le-a gătit, făcute doar din produse proaspete, pe care le-a confiscat din piețe.
Invitat la o emisiune gastronomică, Mihai Enache, candidatul AUR pentru Municipiul București, a dat dovadă că ar avea mai degrabă calități de chelner decât de bucătar.
— De ce vor copiii securiștilor să ajungă la cașcaval?
— Pentru că le aduce aminte de gustul copilăriei.
Când își amintește despre bucatele copilăriei, Iliescu regretă că nu se mai găsește friptură de dinozaur.
* Acest articol este un pamflet.
Alexandru Marin
Alexandru Marin este social media manager și consultant politic. A fost content manager al publicației online Ediția de dimineață și a publicat pamflete pe site-ul Știri pe surse și blogurile Adevărul. Este genul de om care se întreabă pe ce glume trăim.
SUSȚINE PROIECTUL MEDIAQUALITY.RO
JURNALISM INDEPENDENT ȘI DE CALITATE
ASOCIAȚIA PRESĂ PE BUNE: ANCHETE ȘI INVESTIGAȚII
Cont donații: RO19BRDE350SV52123463500 B.R.D. - G.S.G., Cod SWIFT: BRDEROBU
Donație recurentă
Donează lunar pentru susținerea proiectului MediaQuality.ro
Donație singulară